Ogłoszenie o zamówieniu.
Specyfikacja warunków zamówienia.
Załacznik 1 - Opis przedmiotu zamówienia.
Załacznik 2 - Formularz ofertowy.
Załacznik 3 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.1. Świeże owoce i warzywa.
Załącznik 4 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.2. Warzywa i owoce przetworzone i konserwowe.
Załącznik 5 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.3. Mrożonki.
Załącznik 6 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.4. Jaja.
Załacznik 7 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.5. Różne produkty spożywcze ,produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, oleje roślinne, przyprawy.
Załacznik 8 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.6. Ryby świeże, przetworzone i konserwowane.
Załacznik 9 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.7. Chleb, pieczywo, produkty piekarskie.
Załącznik 10 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.8. Produkty mleczarskie.
Załącznik 11 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.9. Mięso wieprzowe, wołowe.
Załącznik 12 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.10. Świeży drób.
Załacznik 13 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.11. Wędliny wieprzowe, wołowe, drobiowe.
Załacznik 14 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.12. Artykuły kuchenne.
Załacznik 15 - Specyfikacja asortymentowo-ilościowo-wartościowa cz.13. Wyroby garmażeryjne
Załącznik 16 - Oświadczenie wykonawcy o braku podstaw wykluczenia.
Załącznik 17 - Oświadczenie. Informacja o przynależności do grupy kapitałowej.
Załącznik 18 - Projektowane postanowienia umowy.
Instrukcja użytkownika miniPortal-ePUAP.
Dodaj komentarz
- to dla Ciebie staramy się być najlepsi, a Twoje zdanie bardzo nam w tym pomoże!